Wales 2011

Zondag 14-8 terugreis

De wekker/telefoon ging om 7 uur, en uiteraard hadden we allebei weer eens erg slecht geslapen. Het is een traditie waar we eigenlijk graag vanaf willen, maar hij blijkt hardnekkig. Aangezien we gisteren het meest al ingepakt hebben is het een kwestie van de, ook traditiegetrouw, natte tent af te bouwen en vervolgens alles op zijn plek in de auto te pakken.

Dit lukt allemaal weer wonderbaarlijk vlot en om 8.30 UK tijd reden we weg. Het was zondag en op een paar drukke momenten na rustig op de weg, dus we konden een uur eerder met de trein dan geboekt. Ook in Frankrijk, Belgiƫ en Nederland ging het vlotjes, al moesten we beide ontzettend wennen aan de ongelofelijk aggressieve rijstijl op het Europese vasteland. Dat is in Groot Brittaniƫ toch echt een stuk relaxter en hoffelijker. Om 21.30 CET waren we weer thuis.. Meteen even de kletsnatte tent bij Thijs ouders in de tuin gedumpt en naar huis. Tevreden vermoeid na een geweldige vakantie.

We kijken nu al uit naar het bezoek wat we aan Taco en Esther zullen brengen die over 1,5 week gewoon zomaar daar in Wales gaan wonen!! Arrgh!! jaloezie all over the place… Maar Zuid-Wales in mei dus hopen we… tof!