Normandiƫ | Bretagne 2010

4-8-2010

Verhuisdag. Slecht geslapen allebei op ons langzaam leeglopende luchtbed, naar de regen geluisterd.. Gelukkig was het tijdens het inpakken droog.
Binnen een uur zat alles er al weer in, We nemen afscheid van Doreen (Ed was douchen) en Lola en om 9.45 rijden we weg. We gaan deze kleine oase van rust best een beetje missen..
We pakken zo snel mogelijk de snelweg richting St. Brieuc, het rijdt allemaal lekker door. Ongeveer 3 uur later zijn we in de buurt van de camping, bij Paimpol. Helaas wel in een dikke regendeken gehuld, dus we zien niet zo veel van het landschap.
Bij de camping (Le Coq Hardi) aangekomen worden we hartelijk ontvangen, rondgeleid en onze plaats gewezen. We krijgen ook nog een grote map bom vol informatie over de omgeving inclusief wandelroutes e.d. Super!
Onze plaats is erg groot en mooi met 3 appelbomen en een zee van ruimte. Onze tent past er ruim 2x op!!
Ondanks het miezerige weer staat de tent snel (inclusief het nieuw gekochte luchtbed, hopelijk slaapt dat ding een beetje fatsoenlijk) en kunnen we boodschappen doen en daarna instorten. We hebben weer eens zonder eten en zonder pauze de dag door gebuffeld..
Na het eten loop ik nog even een stukje van de camping af en zie een heleboel blauwe lucht aankomen en breekt de zon alsnog door! Super dus!
Hopelijk is het weer in de avond een voorbode van de rest van de week..