Cornwall 2006

Dag 1: vrijdag 28-7 de oversteek
Vandaag was het dan eindelijk zo ver: we mogen naar Cornwall!!De achterbak van de auto hebben we gisteren al volgepakt en de rest staat klaar om ingeladen te worden. Nog even broodjes smeren voor onderweg, afscheid nemen van de nijnen, hamsters, vissen en kikker en we kunnen gaan.Thijs is als eerste de pineut en mag rijden. Gelukkig gaat het zeer voorspoedig. We zijn om 8 uur vertrokken en om half 1 zijn we al bij de terminal in Calais. Daar mogen we een paar treinen eerder nemen dan gereserveerd, zodat we niet om 14.00 maar om 13.15 uur plaatselijke tijd in Folkstone zijn.
Ergens langs de M25 (onder Londen) wisselen we van stuur en mag ik rijden. Dit is even wennen, in het begin is het wel raar om rechts ingehaald te worden, maar het went snel. We rijden via de M3 richting Southampton, via de A303 richting Exeter. Onderweg komen we langs Stonehenge.
Ook dit gaat allemaal sneller dan verwacht en op zo’n 60 km van Exeter besluiten we rond een uur of zes een slaapplaats te zoeken. Deze vinden we in een Travelodge. Niet erg goedkoop, maar wel een luxe kamer met een bad en tweepersoons bed.
Morgen nog een uur of drie rijden en dan kan het kamperen beginnen……

Naar volgende dag