Cornwall 2006

De terugreis: zondag 13 en maandag 14-8
Zondag:Pff, hebben we 2 weken lang vette mazzel gehad met het weer, hebben we onze Jan met een natte broek moeten inpakken… Gelukkig is verder alles droog gebleven, maar dit betekent wel dat we hem morgen uit moeten rollen/leggen. Bah, wat een gedoe… Ook is hij nu te groot voor zijn zak en passen de spullen dus niet zo mooi als normaal.Anyway: toen alles eenmaal in de auto zat hebben we afscheid genomen van de boer en de hondjes en gingen we rond 10.30 uur weg, om al voor Bodmin stil te staan.. File. Met wat vertraging hier en daar ging het verder redelijk voorspoedig. Bij Londen kwamen we nog in een zware wolkbreuk terecht, er stroomde een ware rivier over de M5 en M25. Echt heftig.Om een uur of zes heben we een Travel inn gevonden. En nu zitten we heerlijk gedouched BBC nieuws te kijken. Morgen naar huis.
Maandag:Lekker geslapen en rustig opgestaan. Nadat we onze spullen weer in de auto gelegd hadden konden we gaan eten: op de valreep nog een echt Engels ontbijt!
Na dit voedzame ontbijt in de auto gestapt en richting terminal gereden. We waren hier veel vroeger dan 14 uur (de gereserveerde tijd), maar gelukkig konden we vrijwel direct over, zodat we maar 20 minuten hebben gewacht.Na de overtocht in bar en boos weer richting huis gereden. Vanaf Calais tot Breda echt één grote hoosbui waarin je geen hand voor ogen kon zien. Gelukkig is alles goed gegaan en waren we uiteindelijk rond zeven uur in Wierden, om de tent uit te hangen en de dieren te begroeten.Het was echt een fantastische vakantie, we missen Cornwall nu al!

Naar Index