Zuid Engeland 2022

6-7-2022

Weer een nacht op de bank. Sam is nog niet veel beter, maar heeft wel een lang stuk geslapen (en ik ook dus). We rijden na het ontbijt naar de Pets at Home winkel hier vlak bij, daar zit een dierenarts bij in. Ik leg de assistente de situatie uit en krijg een maagpasta voor hem mee. Fijn.

We rijden naar New Forest om daar een wandeling te maken. Sam en ik zijn beiden niet vooruit te branden dus we houden het kort. We lopen door een mooi bos en heide gebied waar uiteraard de New Forest pony’s rondlopen. Ook zien we een hert en we vermoeden dat we er meer gehoord hebben die wegsprongen tussen de hoge varens. Het was een heel geritsel van iets groots in ieder geval.

Na dit rustige rondje rijden we door naar een andere parkeerplaats aan de rivier Beaulieu waar we een poosje rondhangen.

Dan weer via de supermarkt naar huis. Bijslapen, Tour kijken en lezen. Na het eten nog een klein wandelingetje, waar Sam laat zien dat hij best vrolijk en actief is nog, als we maar doen waar hij zin in heeft. Gelukkig maar, zijn eetlust is ook prima, dus wat dat betreft maken we ons nog geen zorgen, maar onhandig is het allemaal wel.

Naar volgende pagina