Natuurkampeerterrein ‘t Scharvelt Haarlo

Datum:  Vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024
Waar:  Natuurkampeerterrein ‘t Scharvelt Haarlo

Voorzieningen:
Stroom, Toilet/douchegebouw, sanistation, Informatiepunt

Bijzonderheden:
Op de camping verhuur van buitenkacheltjes, waardoor bij menig caravan/tent driftig gestookt werd. Goede broodjesservice, zelfbedieningspantry met koffie, gebak, drankjes en eieren van de eigen kippen.

Verslag:

We kozen in het paasweekend voor een weekendje in de Achterhoek. Dit mede omdat we zondagavond even een bandje van een vriend wilde zien in een café in Eibergen, dat kon dan mooi op de fiets.

We kwamen uit bij natuurcamping ‘t Scharveld, dit bleek een leuke kleine camping, gelegen tussen Borculo en Eibergen. De camping heeft ruime afgebakende kampeerplaatsen en trekkershutten. Er eenvoudig maar schoon sanitair (apart kindersanitair) en een slechtweerruimte. Voor kinderen een simpele speeltuin met zand en water dus eindeloos knoeien. Prima knusse camping dus! Aanrader 😊

Er zijn veel fiets- en wandelroutes om mee te pakken in de omgeving, maar wij besloten al snel dat we er, op twee korte fietstochtjes na, een weekendje lezen met tussendoor een spelletje van gingen maken. Veel foto’s hebben we daarom niet!

Tegelijk was het een mooi weekend om alle nieuwe snufjes die we afgelopen tijd ingebouwd hebben in Jolly eens te ervaren: we stonden probleemloos zonder stroom door de zonnepanelen en de dubbele huishoudaccu, in en opgebouwd door Scharphof.
En ook het nieuw ingebouwde rek met opbergkisten, ingebouwd door Karl Regal, bevalt echt super!

Voor ons slechts 40 minuutjes van huis, maar toch even helemaal weg.