Camperplaats de Bronckhorst, Zelhem

Datum: Vrijdag 20 januari t/m zondag 22 januari 2023
Waar: Camperplaats de Bronckhorst

Voorzieningen:
Stroom, Sanistation, Lozen grijs water.

Bijzonderheden:
Gelegen naast destilleerderij De Bronckhorst, proeflokaal is geopend op zaterdag.

Verslag:
Eindelijk tijd voor de eerste weekendtrip met Jolly. En direct een mooie test met temperaturen van enkele graden boven nul overdag en een paar graden vorst in de nacht. Op pad in winterse temperaturen blijkt geen enkel probleem!

Vrijdag eind van de middag kwamen we aan bij de camperplaats in Zelhem. In verband met de nachtvorst was het water bij de camperplaats afgesloten. Niet helemaal handig aangezien we met een lege tank aan kwamen, Gelukkig was het na 1 telefoontje opgelost en konden we bij het woonhuis naast de destileerderij alsnog de watertank vullen.

Op zaterdag hebben we vanaf de camperplaats een wandeling van ca. 10km gemaakt door het buitengebied van Zelhem. Eenmaal terug in het dorpje hebben we prima gelunched bij De Smoks,

Aansluitend hebben we uiteraard nog een bezoekje gebracht aan het proeflokaal van destilleerderij de Bronkhorst, waar onder andere Whisky, Rum en Gin worden gemaakt. Helaas geen whisky op voorraad om te proeven of te kopen, maar de Gin en Rum bevallen prima, we nemen van beide een flesje mee.

De foto’s