Zondag 2 augustus: carboot, Weem en Queens view
 

Gister hadden we een foldertje gekregen van een carboot-sale met activiteiten. Dit was in Ballinluig, redelijk vlakbij, en het leek ons leuk even een kijkje te nemen. We nemen een toeristische route die ons langs de destilleerderij van Edradour voert (de kleinste van schotland) en via kronkelweggetjes naar het dorpje.

Het bleek een super kneuterig marktje te zijn met wat springkussens, wedstrijd fly fishing hengel werpen (of zo iets), wat carboots, een bandje + bagpiper en een valkenier. Bij die laatste hebben we een tijd staan kijken en praten. Hij had wat valken, Europese uilen (en een gek Afrikaans uiltje) en Amerikaanse Buizerd + Havik of zo iets.
De uilen vonden Sam erg interessant maar ook wel eng! Een zette helemaal zijn veren op naar Sam. Een grappig gezicht!
Ook de andere soorten waren geen fan van Sam
Verder was er een cd kraampje van het plaatselijke radiostation. Voor 1 pond per cd hebben we staan snuffelen en er zat warempel wat leuks bij. 6 cd’s rijker zijn we weer vertrokken.
Ohja, we kwamen nog een gezin met 2 werklijn Cockers tegen. Erg leuk om die eens in het echt te zien, het is bijna een ander ras! Maar heel erg leuk. Het jonge bruine teefje vond mij ook erg leuk! En Sam was onder de indruk van de dames..
We zijn doorgereden naar Aberfieldy en hebben bij Weem een wandeling gedaan. Het was niet lang, maar we moesten echt flink klimmen. Het was wel heel erg mooi! Er is een mooi uitzichtpunt en een hele oude bron. We kwamen nog wat bijna verstopt beeldhouwwerk tegen wat erg leuk gedaan was.
We zijn nog even doorgelopen naar Castle Menzies om daar nog even een plaatje van te schieten.
Vervolgens weer via een andere route naar Pitlorchy. Onderweg hebben we de Famous Grouse op de foto gezet!

Na de boodschappen in Pitlorchy zijn we gestopt bij Queen’s view, vlak bij onze camping. We hebben er lekkere cake en koffie gehaald (met bezoek van vinkjes) en het uitzicht was ook erg mooi! Je kan nog net onze tent zien staan.
Bij de tent hebben nog even lekker in het zonnetje gebbq’d (zonder foto's dit keer) en we zijn redelijk op tijd naar bed gegaan.
 
index volgende dag