Sonnie-Tieske vakantieverslag 2012

 

Zondag 5 augustus


Het leek alweer aardig mooi weer te zijn. We wilden een korte wandeling doen. Aangezien we nog helemaal niet naar het westen zijn gereden hebben we daar iets uitgezocht uit het 'korte' boekje. Bij Trentishoe vonden we een mooi wandelingetje (nr 9)

We reden wel duidelijk de verkeerde kant op qua weer: donkere wolken pakten zich samen en boven zee regent het flink. Maar aangezien je hier nooit weet hoe het loopt wagen we de gok. We parkeren en lopen naar het gehucht.

Achter ons begint het te onweren, niet zo tof. En na een tijdje breekt hemel open en begint het te hozen. Zo hard dat het pad waar we op lopen in een stromende rivier verandert. Schuilen heeft niet zo veel zin, het blijft gaan, dus lopen we terug naar de auto.

Totaal doorweekt ondanks de goede spullen komen we bij de auto aan na een uur in de stromende regen te hebben gelopen. Mijn schoenen zijn zelfs helemaal vol gelopen, ik wring dus eerst maar eens mijn sokken uit..

We besluiten het wandelen dus maar voor gezien te houden en terug te gaan naar de camping.

Overigens is het uitzicht richting Wales wel heel erg mooi en helder. We kunnen de Gower hier zien en zien zelfs Worms head waar we in mei nog stonden!

Bij de camping aangekomen blijken veel 'weekenders' inderdaad weer vertrokken, lekker rustig dus weer. Het zonnetje schijnt en we hangen de boel weer te drogen.

's Avonds doen we de kachel nog even aan om de schoenen een beetje meer te laten drogen, de mijne zijn nog steeds doorweekt.. Ik ben blij dat ik een 2e paar mee genomen heb.

 
naar dag 7