Dag 5

Zaterdag 23 juli


Vandaag hebben we een wat luie dag. We doen lekker lang over de koffie en het ontbijt. Beetje lezen, beetje naar het uitzicht staren..


Er blijkt een Cotswolds Outdoorzaak te zitten in de buurt van Exeter en daar rijden we heen. Ik heb namelijk wat weinig korte en/of afritsbroeken meegenomen. We rijden via Ottery Sint Mary (wat leuker klinkt dan het eigenlijk is) richting Exeter waarvoor we afslaan naar Topsham. Hier is een groot gebouw met een aantal winkels samengevoegd. De Cotswolds, een Farmers Market en wat interieurzaken. De Cotswolds heeft ook nog een tentenshop uitgestald op het aangrenzende grasveld.


De Farmersmarket is heel tof. Een soort supermarkt vol met alleen maar local produce. Ik neem bier uit Devon mee en ik koop een wandelbroek. We bekijken de tenten nog even, er staan wat leuke exemplaren tussen.
We rijden nu de A376 verder uit naar Exmouth, een typische Engelse badplaats, en dan via Sidmouth weer naar Honiton voor bbq spullen. Het kassameisje kent me inmiddels ook al is het een grote Tesco, en dat levert leuke gesprekjes op.
We zitten de rest van de middag lekker te lezen en bbq’en. ’s Avonds een spelletje en dan naar bed. Morgen weer actief doen.