Dinsdag 7 mei

Toen we opstonden zagen we dat de wolken langzaam verdwenen. We ontbijten in de diningroom en ik krijg een prachtig handgemaakt portemonneetje van de Aussies. Zo heb ik altijd een stukje Australie bij me, zo lief! We waren helemaal ontroerd er van..

Na het ontbijt hebben we de koffers weer ingepakt en klaar gezet voor de baggage transfer, uitgecheckt en zijn we nog even buiten blijven dralen. De studenten kropen ook net uit hun tentje en er liep een hertenbokje rond. Leuke plaatjes en praatjes dus.











Toen in de auto gestapt. We willen de Rannoch moor op de foto zetten met mooi weer dus rijden we eerst naar de parkingplace een paar mijl richting Bridge of Orchy. Het is stunning. Herten in de velden, sneeuw op de toppen..







Dan weer terug. Bij de Glen Coe mountain resort zetten we de Buachaille nog op de foto, prachtig in de zon nu.







En door naar Glen Etive. Dit weggetje is me eens getipt dus wilden we er een kijkje nemen. Het is een smalle single track van ruim 10km lang en leidt naar Loch Etive, een zee loch. Het is echt fantastisch! Een prachtig woest riviertje, de mooie bergen, later wat bos en een paar huisjes. Ook een enorm landgoed wat van de familie Flemming is geweest, je weet wel, die van Bond.. (daar heb je hem weer). Hier zijn ook beelden geschoten voor Quantum Solace. We snappen waarom, het is echt stunning. Inmiddels raken we totaal blasé van alle herten. Ze staan nota bene pal naast de weg te grazen en we krijgen ze zo prima op de foto. Ik denk dat we in deze glen wel meer dan 100 herten hebben gezien..









We komen bij het loch en zitten er een tijdje in het zonnetje. Ondanks dat er nog wel wat andere mensen zijn is het er toch stil en sereen. Heerlijk!





We moeten de zelfde weg weer terug, maar dat is geen straf..





We rijden door Glen Coe verder met nog wat leuke foto-stops en rijden via de noordkant langs Loch Leven.





Hier is een visrestaurantje + shop waar we 4 jaar eerder eens heerlijke vis gekocht hebben. Hier lunchen we aan het meer, heerlijke scallops.





Dan door naar Kinlochleven via die geweldige weg. Leuk om daar weer eens te zijn! Auto geparkeerd en de B&B Alt na Leven opgezocht. Daar lopen we Wies en Hien weer tegen het lijf. Ze moesten ergens anders zijn maar het was een beetje mis gegaan met de reisorganisatie, uiteindelijk is het goed gekomen..



We krijgen een prachtige kamer toegewezen. Dit is de meest luxe B&B tot nu toe. Echt prachtig ingericht allemaal en weer gloed nieuw

We gaan eten bij het MacDonald Hotel. Het is een stukje lopen, maar het heeft een tuin aan het water. Lekker pintjes gedronken en een goede bar meal in het avondzonnetje gegeten.







Dan rustig aan terug lopen naar de B&B. Ineens zien we Julia (Aussie) op het balkon bij de pub naast onze B&B naar ons zwaaien. We gaan er heen en zitten daar nog even gezellig met ze te kletsen.





Toen de zon achter de bergen verdween zijn we naar onze kamer gegaan en hebben we wat tv gekeken. Zo lekker slapen, rozig van deze zonnige dag..

Naar dag 10