Goed geslapen (lang) en om 8.15 ontbijten. Full Scottisch weer uiteraard. Gezellig gekletst met de andere Nederlandse gasten. We zullen elkaar nog vaker tegenkomen vandaag.Vanwege houtkap-activiteiten moeten we een kleine omleiding volgen om weer op de WHW te komen, dus lopen we Drymen uit via een weg naar het noorden, richting de plantages.

Hier duiken we het bos in, of wat er nog van over is. Het ziet er maar kaal uit. Voordeel is wel dat we nu uitzichten hebben die met bomen niet zichtbaar zouden zijn. We krijgen Loch Lomond en Conic Hill in het zicht..Conic hill blijkt gelukkig wel toegankelijk (hoewel er eerst was aangegeven van niet) dus aanvaarden we de klim. Het viel mee. Het gaat gestaag omhoog en het uitzicht is fantastisch. Je kijkt zo op Loch Lomond uit, prachtig!

De afdaling is wel behoorlijk steil en ik heb er wat moeite mee, dalen is niet mijn ding (en dat zal later in extremen duidelijk worden helaas).We komen uit in Balmaha en drinken wat in de Oak tree Inn. We doen nog wat inkopen voor morgen alvast en lopen weer verder.Vanaf nu 2 dagen lang langs de Bonnie banks of Loch Lomond. Het is op zich geen moeilijke route maar er zitten wat venijnige klimmetjes bij waar we niet echt op gerekend hadden. Mijn knieën hebben het zwaar.. Wel is het prachtig en het weer ook. Zonnig en droog.

De Ben Lomond komt nu ook steeds beter in zicht en we weten dat Rowardennan hotel niet ver meer kan zijn.En dan eindelijk, na 25km zijn we er. We drinken uiteraard eerst een pint en worden al snel vergezeld door 2 Venloërs die we onderweg al ontmoet hadden (ze hebben gister zelfs de startfoto nog gemaakt van ons..) Erg gezellig zitten kletsen en eten.Iets na 7 uur bellen we naar de B&B en worden we keurig opgehaald. Het blijken erg vriendelijke mensen en de kamer is ruim en de douche prima.Naar dag 4