Zondag 29 april Ouderwetsche spelletjes


Het is maar goed dat we van te voren al hadden bedacht er vandaag een rustig dagje van te maken: het stormt enorm en we zijn allen licht katerig. Ook viel de stroom 2x uit dus het was een perfecte dag om ouderwets, onder licht protest van Esther die liever wat moderners wilde doen, Cluedo te spelen. Geweldig! Jaren niet gedaan maar het is echt een leuk spel. Uiteindelijk vond Es het ook hartstikke leuk.

Daarna ook nog Hotel gedaan, maar door mijn megalomane acties lag de rest er al snel totaal blut uit hehehe.

Om een uur of half 6 was het redelijk droog dus konden we mooi nog een kleine wandeling maken voor het avondeten. Vanuit Forest View loop je zo de heuvels in van het Afan forest. Prachtige uitzichten naar Breacon and Beacons, de zee, heerlijk!!

We hebben alweer heerlijk gegeten en na het eten het haardvuur aangestoken en de eerste afleveringen van Games of Thrones gekeken. Deze serie hadden ze speciaal gekocht om met ons te kijken met het idee dat wij dat wellicht wel leuk zouden vinden. Het toeval wilde dat wij hem ook net gekocht hadden, maar nog niet gekeken. Kwam geweldig goed uit dus. We hebben er erg van genoten en leuk dit met z'n vieren te kijken!

Heerlijk geslapen deze nacht na een heerlijk dagje relaxen.

Naar volgende dag