Vrijdag 3 mei

Met een knoop in mijn maag zit ik aan de ontbijttafel. Ik krijg geen hap door mijn keel. Ik vrees voor onze vakantie. Het is wel gezellig met het Duits-VS stel tegen over ons.

We laten ons op Ardlui station droppen en nemen de trein naar Crianlarich. Het is een prachtige route, hoe zuur ook..Gelukkig kunnen we meteen terecht in Glenbrurar guest house.Na een huilbui en lieve hulp door Greg (de eigenaar) gaan we naar de village shop. Daar lopen we de Venloërs weer tegen het lijf. Toevallig! Dit zou de laatste keer zijn, ik hoop dat zij de tocht goed hebben afgesloten. Ik koop ibuprofengel en een brace, kijken of dat een beetje verlichting brengt.

We gaan in de lounge van de B&B zitten lezen en internetten. We komen tot de conclusie dat doorlopen, ook na 2 dagen rust, geen optie is. Stiekem zit ik op de tablet al te zoeken of we ergens een auto kunnen huren. We eindigen onze vakantie in Fort William, daar is vast een car hire.. Plan B is geboren!

Morgen gaan we gewoon, zoals gepland, met de trein naar Oban. Ik bel vast om een tour door de destilleerderij te boeken. En dan overmorgen met de bus naar Fort William. Ergens een auto oppikken en er als nog een leuke, maar andere, vakantie van maken. Het is niet anders helaas..

We eten in het hotel aan de overkant in een geweldig mooie eetzaal en het eten smaakt prima. Dan nog even lekker tv kijken en slapen. Morgen weer een dag.

Naar dag 6