Schwarzwald

Dag 2: Wolfach

Vandaag werden we wakker met regen. Heel veel regen! We hebben maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om even lekker uit te slapen. Daarna bij de kantine de bestelde broodjes opgehaald en lekker loom ontbeten bij de tent. Zo tegen het middaguur zijn we naarWolfach gereden, ongeveer 4 km verderop. Het bleek een prachtig typisch Zuid-Duits stadje. We hebben er even lekker rustig rond gekeken, aangezien het inmiddels droog was.
Na het stadje bekeken te hebben even de nodige inkopen gedaan om vervolgens naar de tent terug te keren. Bij de tent heerlijk zitten lezen en na een tijdje maar weer even actief geworden om de omgeving van de camping even te bekijken met een wandelingetje. Dit was meteen een goed moment om even de teen van Sonja te testen, die ze net voor de vakantie had weten te kneuzen. Het bleek redelijk te gaan, dus we konden alvast uitkijken naar wat meer wandelwerk.

 

Na de wandeling weer lekker zitten lezen en gegeten. Uiteindelijk werd het dus een lekker bijkom dagje. We gingen met wederom veel regen vroeg naar bed.

 

Index