Dag 9: Van Oban naar Ullapool

Woensdag 23-7

Verhuisdag. We pakken vroeg op, om 9.00 zit alles in de auto. We halen nog een kop koffie en gaan op weg.

Naar Fort William gaat het traag. Veel (sloom) verkeer en regelmatig roadworks helpen niet mee. Na Fort William gaat het vlotter. Het is een mooie route langs the Great Glens (Loch Lochy, Loch Ness..). In Fort Augustus halen we wat te eten en dan snel weer verder. Bij Drumnadrochit verlaten we Loch Ness en rijden we via Beauly en Muir of Ord verder. Niet een heel inspirerend stuk..

Maar al snel zitten we op de weg naar Ullapool en dat is wel echt een toffe weg. Hier halen we ook eindelijk de maximum snelheid voor het eerst (60mijl/100km/h).

Rond 14.30 zijn we bij de camping Ardmair Point, iets voorbij Ullapool. Prachtig gelegen aan zee en de (doorgaande maar rustige) weg naar het noorden. We zoeken een plekje op het tentveld, een beetje hogerop zodat we over de camping kunnen kijken en het talud aan zee en zo precies nog het water zien.Het is hard werken, de grond zit vol met stenen. En eigenlijk hebben we wat weinig plek voor onze idioot grote tent. Maar na 2 uur zwoegen in de warmte zijn we helemaal ingericht en klaar.We doen boodschappen in Ullapool en ploffen neer. Het is warm. ’s Avonds genieten we van een prachtige zonsondergang.Naar volgende dag