Dag 6: wandelen bij benderloch

Zondag 20-7

Wandeling nr 14 uit het boekje leek ons wel wat voor vanaag. Deze begint in Benderloch, ongeveer 30min rijden van Oban. Het is geen lange wandeling maar wel met een flinke stijging. Vooral het begin is zeer steil en we lopen dus heel rustig naar boven.

Zigzaggend tussen de bomen door komen we het ene uitzichtspunt na het andere tegen.

Bij het Eagles Eyrie uitzichtspunt zijn we al 200mtr hoger dan toen we begonnen.We haden nu de keuze of we verder omhoog zouden gaan naar de top van de Beinn Lora, maar aangezien die in de wolken lag vonden we het wel best zo. En mijn knieën ook.. We lopen dus weer naar beneden, heel rustig aan.

We rijden naar Oban en lopen daar naar Dunollie castle. We gaan er verder niet in maar het is een leuk wandelingetje langs de kade.In Oban kopen we een fles bijzondere whisky, een ijsje en doen boodschappen. Inmiddels is het alweer prachtig zonnig en genieten we volop van het weer. We merken dat we hier op de camping niet tot veel lezen komen. Het is zo heerlijk om gewoon voor je uit te kijken over het kleine tentveld waar we staan, het water, de rotsen en Kerrera er achterNaar volgende dag