Orvelte
 
De laatste volle vakantiedag was qua weer met afstand de mooiste, een prachtige zomerdag met een graadje of 27. Dit pastte perfect bij onze plannen voor deze dag om naar het museumdorpje Orvelte te gaan. Sam was ook dolblij dat hij mee mocht want een collega van hem zou een demonstratie schapen drijven geven. Gelukkig voor hem vonden wij dat ook erg leuk, dus we zijn als eerste bij deze demonstratie gaan kijken. Een leuk moment om belachelijk veel foto´s van te schieten en te plaatsen....
Sam vond het in ieder geval razend interessant!
Uiteraard is Orvelte ook gewoon een heel mooi dorpje, waar we dan ook lekker een paar uur hebben rond gelopen..Eerste opvallende item is de paardentram die de hele dag zijn rondjes maakt.
Verder zijn er natuurlijk ook hier veel mooie oude panden...
En gelukkig, er was ook een terras waar we even lekker een hapje gegeten hebben.

En tijd om Sam even tot rust te laten komen natuurlijk....

Na dit heerlijke dagje Orvelte zochten we onze tent weer op om nog van de laatste mooie zomeravond op de camping te genieten.

Al met al was het een wat andere vakantie dan we gewend zijn, maar het was vooral ook een heerlijke week weg. Sam heeft het gelukkig echt super goed gedaan, zodat we volgend jaar met een gerust hart weer de grens over kunnen gaan. We zijn er nog niet helemaal uit waar de reis naar toe gaat, maar de kans is heel groot dat het een bestemming in groot Britannië of Scandinavië gaat worden.

 

 

terug naar index