(South) Wales 2019

Waar we onze traditie van een waddeneiland in de herfstvakantie inmiddels losgelaten hebben, is het is inmiddels bijna een traditie dat we ergens in de kerstvakantie een week vakantie boeken. Voor de kerst 2019 stond een trip naar onze vrienden Esther en Taco, woonachtig in Felingwmuchaf in het zuiden van Wales op het programma.

Omdat Sam mee ging hadden we de overtocht per trein vanuit Calais geboekt zodat hij niet in kennel zou hoeven overnachten. En om het voor onszelf ook zo relaxed mogelijk te doen hadden een overnachting geboekt bij The Cat & Custard Pot inn in Tetbury (Cotswold) zodat we in twee etappes zouden rijden. Na een soepele rit en overtocht kwamen we hier rond het einde van de middag aan. Het bleek een zeer verzorgde Inn te zijn met prima kamers, erg vriendelijk personeel en prima eten.

De volgende ochtend (22-12) reden we wat meer toeristisch door naar Felingwmuchaf. De Cotswold bleek een mooi gebied te zijn met erg schattige dorpjes, dus daar komen we wellicht nog wel eens terug. Verder maakten we onder andere een tussenstop in Monmouth waar we even korte wandeling gemaakt hebben om de benen te strekken.

Lees verder op de volgende pagina