Mechelen 2021

We hadden de voor de zomer van 2020 geplande trip naar Ierland één op één verschoven naar 2021. Maar helaas: voor het tweede jaar op rij gooit de coronacrisis roet in het eten. Omdat we al vroeg in het jaar hadden we besloten dat het risico dat we Ierland niet (zonder grote beperkingen) in zouden kunnen te groot was, konden we in ieder geval nog een alternatief inplannen.

En dit alternatief werd huisje Timo bij Magalunas in Mechelen, Limburg. Zuid Limburg is voor ons, na twee eerdere bezoeken, een bekend gebied waar we vooral graag wandelkilometers maken. In deze week hebben, een een soort van traditiegetrouw, alle weerstypen van hitte tot koude miezer gehad. We kwamen aan bij 35 graden en een paar dagen later zaten we binnen met de kachel aan!

Uiteraard hebben we de nodige kilometers gemaakt, waarbij het fijn was om te merken dat Sam, inmiddels bijna 14, het nog steeds prima vol wist te houden. En het mooie hierbij was dat we al deze wandelingen konden doen vanuit ons prachtig gelegen huisje. Op een bezoek aan de Amerikaanse militaire begraafplaats bij Margraten na hebben we de auto dan ook niet nodig gehad.

Hieronder de foto’s van deze week in het prachtige Zuid Limburg.