Texel 2008

Sinds we samen zijn hebben we een goede traditie opgebouwd als het gaat om het bezoeken van waddeneilanden in de herfstvakantie. Hierbij slaan we Texel altijd over omdat we dit eigenlijk een te groot eiland vinden voor onze reguliere midweekjes.

Tijdens ons laatste bezoek aan Vlieland kwamen we echter op het idee om dit jaar zo rond oud en nieuw misschien ook maar eens een weekje weg te gaan. Dit heeft twee voordelen: Sam heeft minder last van vuurwerkgeweld, en wij hoeven niet na te denken wat we nu weer met oud en nieuw gaan doen. Je raadt het al: we besloten dus naar Texel te gaan. Het werd uiteindelijk een volle week, vanaf de 27ste december tot 3 januari. Omdat het ons wel gezelig leek informeerden we ook maar eens bij Lies (Sonja's moeder) en Hans en Irma (ouders van Thijs) of zij wellicht ook zin hadden. Het antwoord was in beide gevallen bevestigend en werd het een weekje met 5 personen in een huis.

Uiteraard hebben we ook van deze vakantie weer een uitgebreid fotoverslag gemaakt. Hieronder vind je de linkjes naar het verslag. Verder staan er links naar drie aparte webalbums met foto´s van Sam, de Ecomare en de nieuwjaarsduik, omdat we daar wel erg veel foto´s van hebben gemaakt.

 

Overige Texel fotoalbums (Picasa):
 
 
Sam op Texel
 
ecomare Texel
 
nieuwjaarsduik Texel (de Koog)