Schinnen 2011 - dag 3
 
 

We stonden wederom rond 9 uur op voor de wandeling met Sam en de verse broodjes. Na het ontbijt bleven we wat langer bij de tent omdat we allebei net even te lekker zaten te lezen.

Zo aan het eind van de ochtend werd het stilaan tijd om op pad te gaan. Puur op de gok besloten we naar Schin op Geul te rijden, wederom dichtbij Valkenburg. Schin op Geul zelf stelt niet veel voor, maar er bleek wel een parkeerplaats en een mooi dal om te wandelen. Goed gegokt dus. Nadat we de auto geparkeerd hebben gaan we op pad voor een relatief korte wandeling van een kleine 6 kilometer door het Gerendal. Redelijk kort maar echt prachtig (en behoorlijk veel relief)!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  We worden onderweg aangemoedigd door een aantal enthousiaste toeschouwers.
 
  We doe de wandeling lekker op ons gemakje en nemen de tijd om af en toe ook Sam zijn drinkpauzes te geven, het is toch best warm..
 
 

Ook van deze wandeling hebben we de GPS track voor de liefhebbers die een mooie wandeling zoeken:

Route Gerendal

 

Na de wandeling besluiten we nog even door te rijden naar Gulpen, in de hoop daar nog een leuk terras te vinden. De parkeerplaats is even zoeken, maar uitieindelijk lopen we al snel via de pannenkoekenmolen richting het klein centrum van Gulpen.

We vinden al snel een leuk terras, en uiteraard ontkomen we er niet aan een Gulpener te bestellen, de brouwerij staat immers 100 meter verderop...

Na het terras keren we terug naar de camping. We lezen, drinken wat en eten laat. Het is een stuk warmer zodat we, wel met kachel bij onze voeten, buiten blijven zitten. Sam was ook nog helemaal in zijn element, moe maar voldaan.

  Na een zeer goede en zelfs warme nachtrust zit de korte vakantie er dan al weer op. We vinden het beide zeker voor herhaling vatbaar, dus de kans is groot dat we Zuid Limburg nog wel eens vaker zullen bezoeken. Nu eerst maar eens onze voorpret richten op aankomende zomer als Wales onze vakantiebestemming zal zijn!