Samuel Joe Cocker a.k.a. Sam

25 augustus 2008
 

Het gaat snel met Sam. Hij lijkt zijn eerste pubervlaag langzaam maar zeker voorbij te zijn en hij luistert dan ook weer een stuk beter naar de baasjes. Hij gaat dan ook al hard richting zijn eerste verjaardag.

Ook gaat het hard met zijn vacht, op de 26ste staat de volgende afspraak bij de trimster gepland. hoog tijd om nog even wat "voor" plaatjes" te schieten. Te beginnen op onze eigen trimtafel (vast wennen voor morgen).

Rest van de dag was vooral lekker relaxen. Maar ook dat levert leuke plaatjes op
Na al dat geluier is het ook tijd voor wat beweging. Een geïmproviseerde agility baan in de tuin werkt prima...

Tussendoor nog even de zonnebloemen van de buren bewonderen.

En er naar blaffen..

26-8-2008
De trimster dus. Na weer een hele dag plukken, knippen en scheren kwam Sam weer als een heertje thuis. De pootjes dit keer wat korter getrimd om het nog enigszins onderhoudbaar te houden. Uiteraard was hij behoorlijk door het dolle heen toen hij thuis kwam, maar het is toch nog gelukt een aantal plaatjes te schieten.
 

29-08-2008: A day in the life of..

 

We hadden al een tijdje weinig foto's van Sam gemaakt, en aangezien we deze week met een kleine inhaalslag zijn begonnen leek het wel een goed idee om eens wat foto's van de dagelijkse sleur van Sam te maken...

Zomaar een vrijdag. De arme Cocker is zwaar verwaarloosd want beide baasjes waren werken. Als de kleine baas thuis komt is het dus tijd voor het dagelijks ritueel: de knuffeldood. Al zou Son het willen, er is geen ontsnappen aan..

Halverwege toch even checken wat die andere baas nu zit te doen met zijn geklik.
Als de baasjes vervolgens uitgegeten zijn is het tijd voor de dagelijkse wandeling, lekker naar buiten dus, in het avondzonnetje ook nog.
De dagelijkse wandeling gaat meestal langs dit gebiedje waar Sam los kan (en mag denk ik). Hier lag tot vorig jaar een autoweg, maar sinds de snelweg A35 is doorgetrokken is het een mooi braakliggend gebied.
Rennen en snuffelen dus..
Af en toe even verstoord door roepende baasjes..
Oeh: Sam ziet iets interessants!
Het is een puppy, warempel nog een cockertje ook..
Snuffelen dus!
En later nog een vriendje, met bal!
Ravotten dus!!!
Wel even opletten dat de baas met camera heel blijft.. Help!
Na deze wandeling naar huis om de waterbak leeg te slobberen en vervolgens de rest van de avond te luieren. Wat een rotleven is het toch...
 
naar september