Samuel Joe Cocker a.k.a. Sam

maart 2008
 

Het is alweer een tijdje geleden dat we de laatste Sam update geplaatst hebben. Dit heeft alles te maken met de drukke periode die we zelf achter de rug hebben.

Inmiddels is Sam al bijna 6 maanden oud, en begint het verschijnsel puberteit zijn intrede te doen. Gelukkig blijft Sam een schattig en lief mannetje, maar het is wel duidelijk dat hij behoorlijk aan het zoeken is waar de grenzen liggen. Ook als hij dit allang weet test hij graag even of de baasjes dat nu wel echt menen. Soms levert dit hilarische momenten op, soms word je er moe van ;).

Een voorbeeld: de vijverton. Dat meneer hier niets in te zoeken heeft is wel bekend, maar als hij denkt dat je niet kijkt...

Uiteraard is hij wel de onschuld zelve op het moment dat je hem betrapt..
Huh, wat, wat doe ik??
Maar boven alles blijft het vooral een uberschattig hondje, zeker als hij na een flinke partij modder rennen en de aansluitende douche op de stoel in slaap valt..
Er staat weer een wandeling met het spanielforum gepland aan het eind van deze maand, dus een nieuwe update volgt zo spoedig mogelijk.
 

30-3-08

Afgelopen nacht ging de zomertijd in, en natuurlijk kwam het precies zo uit dat we uigerekend deze zondag vroeg uit bed moesten. Sam vond het ook hondonterend en probeerde nog verder te slapen op de stoel..

 

Gelukkig moesten we vroeg op om leuke dingen te gaan doen, namelijk een strandwandeling in IJmuiden met het Spanielforum. Dat betekent een dag met heel veel honden, vooral Cockers, waaronder Sam's zusje Joy, zijn halfbroertje Bas en zijn grote voorbeeld Cooper.. Tijd dus voor heel veel foto's.

Rennen met Cooper:

Poseren met Cooper, Sonja en Ellen:

Rennen met Chelsey:

Poseren met zusje Joy:

Heel veel mensen met hondjes op het strand:

Al met al was het een geweldige wandeling, zowel voor ons als voor Sam. Uiteraard was hebben we nog veel meer foto's gemaakt, deze vind je in de onderstaande webalbums:

Foto's thijs
 
Foto's Sonnie
 
 
naar april